Hogyan használjuk az Aloe Verát a fogyókúrában?

2013.10.09 10:56

Ma már több millió olyan termék van, amiről azt állítják, hogy gyorsan és egyszerűen segít a fogyásban. Azonban az egyetlen hatékony módja a fogyásnak a kiegyensúlyozott diéta, ami testmozgással párosul. Persze vannak olyan növények, amik nagymértékben képesek fokozni a fogyást. Az Aloe Vera például.

Hogyan fogyhatok le az Aloe Vera segítségével?
1. Beszéljük át orvosunkkal, ha Aloe Verát szeretnénk használni. Néhány esetben ez a növény kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, így van olyan eset, amikor nem lehet használni.
2. Kezdjük el rendszeresen fogyasztani az Aloe Verát. Így a szervezetben fokozódik a méregtelenítés, a vastagbél megtisztul és mivel a mérgező anyagok távoznak a szervezetből, ezért az energiaszint javul, aminek köszönhetően könnyebben vágunk bele a fogyókúrába.
3. Fontos, hogy alacsony zsírtartalmú, alacsony cukortartalmú és alacsony kalóriatartalmú étrendet kövessünk, mert ezzel igazán el lehet tüntetni a felszedett kilókat. Válasszunk bioélelmiszereket, hogy a lehető legkevesebb méreganyagot vigyük be.
4. Mozogjunk rendszeresen. A kardio és a súlyzós edzés a leghatékonyabb módja a fogyás beindításának.

Tippek
Az Aloe Verát használhatjuk gél vagy ital formájában is. Rendkívül keserű az íze, ezért érdemes vízzel vagy gyümölcslével elkeverve fogyasztani.
Ha olyan mellékhatásokat tapasztalunk, mint a hasmenés, a hasi görcsök, az elektrolit-zavarok, akkor érdemes csökkenteni az Aloe Vera mennyiségét.